Bezienswaardigheden in de omgeving

Hotel Limak Limra ligt op 5 km afstand van het centrum van Kemer. De natuur in Kemer is adembenemend met kristalheldere en grote bossen. In Kemer vindt men rust maar ook vele bezienswaardigheden in de omgeving van deze geweldige badplaats. Bezoek Phaselis, hier treft men vele ruïnes, de acropolos en de poort van Hadrianus. Ook opgravingen van het aquaduct, de Romeinse baden en de haven van Phaseslis zijn zeker de moeite waard. Olympus is een oude stad in een vallei met muren en torens die stammen uit de middeleeuwen.

Ook de tempelpor en het oude theater maken veel indruk. Prachtige mozaïek ontdekt men bij de Olympusbaden. Een openluchtmuseum in de buurt van Kemer is het Yörük Park. Dit park staat beter bekend als het nomadendorp, het leven van de nomaden van vroeger wordt hier uitgebeeld. Men kan dit dorp vrijblijvend bezoeken maar ook een bezoek in excursieverband is mogelijk.

Tips: Bezoek vanuit Kemer ook Pamukkale, deze schitterende kalkterrassen en baden met zuiver bronwater zijn een waar natuurwonder.